iAlarm.no er etablert av siv. ing. Rune H Espelien, gründeren av Varslingssystemer AS. Dette selskapet var et av Norges ledende innenfor høysikkerhet med ansvar for leveransene til de fleste av Statoils kontorbygg og produksjonssteder i inn- og utland, Orkla, NSB samt til en rekke større selskap og institusjoner i Norge. Selskapet ble solgt til energiselskapet Hafslund hvor Espelien som nest største eier bidro til videreutvikling av selskapet Hafslund Sikkerhet til å bli Norges nest største aktør innen boligalarm, -senere solgt til Securitas Direct.

Bilder fra ditt anlegg går til et antall mobiltelefoner og E-postadresser hvor du som mottaker kan sjekke om dette er en falsk eller reell alarm. Ved innbrudd ringer du politi på nødtelefon 112 og ved brann ringer du brannvesenet på nødtelefon 110. Eller du treffer andre skadebegrensende tiltak.

Å selv være mottaker for alarmen via egen smarttelefon er faktisk veldig godt betalt. Ønsker du alarmstasjonstilknytning kan vi på kort varsel rute anlegget ditt inn til en FG-godkjent alarmstasjon med telefonvarsling og/el. vekteroppmøte for den tidsperiode du bestemmer.

Hos oss eier du anlegget. Vi har ikke noe leiealternativ. Hos oss er du herre i eget hus! Din sikkerhet og din kost/nytte er det som teller. Har du kontrakt med en av utleieleverandørene ordner vi papirmølla mht oppsigelse av eksisterende leie-avtale. Vår finansiering over 36 måneder vil gi deg omlag samme månedskostnad som du har idag til utleieleverandøren og etter 36 måneder betaler du kun en bagatell for alarm- og bildeoverføring via sms/mms. Samtidig kan du når som helst velge alarmstasjonstilknytning til markedets mest konkurransedyktige priser.

De mobile vinningskriminelle har for lengst har funnet ut av svakhetene ved standardiserte alarmløsninger. Våre anlegg gir en betydelig merverdi gjennom kamera-alarm til smarttelefon og E-post. Basert på billedoverføring kan våre kunder etablere individuelle tiltak med kort aksjonstid og samtidig ha tilgang til vekteroppmøte. Våre alarmoblater gir kamera-alarm med overføring uansett hvilket alarmottak du velger. Inntrengerne kan ikke kalkulere med utrykningstider i forhold til det reaksjonsapparat du har etablert og dette sammenholdt med kameraopptak og mulig bevissikring skaper større risiko og mindre forutsigbarhet for den som planlegger innbrudd.

Dessuten har våre anlegg en enestående funksjonalitet med sms på/av-slag, hjemme- og fravær-modus, se hjem-funksjon og definitivt lavere eier-kostnad.

Gled deg, -med et anlegg fra iAlarm.no begynner du å spare penger!